Според зодиите: Кои са самотниците...

Те винаги имат нужда от компания
10 апр 2020 19:25, Дарена Найденова
8
Според зодиите: Кои са самотниците...
Снимка: Pixabay

Чувството за самота може да ни удари с голяма сила в най-неочаквания момент. Дори и да сте в голяма компания с хора, които познавате от много време, може да усетите, че мястото ви не е там и че сте неразбрани. Според психолози, много е важно да разберем какво искаме от живота, защото често самотата ни е предизвикана от грешна подредба в приоритетите.

Те казват, че невинаги намирането на любов решава проблема със самотата. Понякога ключът към по-добро настроение се крие в приятелите и роднините и подкрепата, която те дават. А може би за някого истината се крие в създаването на дом и постигане на професионални върхове.

Чувството за самота се създава от различни фактори при всеки от нас. Някои обаче го изпитват по-често от други и това се влияе от зодиакалния знак.

Вижте кои зодии винаги се чувстват самотни

Риби
Рибите са свикнали да бъдат сами, тъй като са склонни да прекарват голяма част от времето си разигравайки фантастични сценарии в главата си. Тези безкрайни романтици обикновено нямат нищо против самотата, но въображението им понякога се изчерпва и отваря място за негативни мисли.

Тогава Рибите имат нужда от социални контакти, но много трудно ще ги видите да молят за такива. По-скоро те ще изчакат останалите да ги потърсят и да разберат какъв е проблемът. Затова и представителите на тази зодия трудно осъществяват романтични връзки и намират правилните приятели.

Вижте останалите зодии в Tialoto.bg

Източник Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Относно 6 - Мъже златотърсачи има колкото щеш, но не знам защо хората приписват това качество само на жените и то на хубавиците. Изглежда правят това от злоба, с цел някак да уязвят красивите момичета.
7
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стрелците, които познавам са много общителни и имат доста приятели. Не знам дали е възможно да са самотници. Говоря и за мъжете, и за жените от тази зодия.
6
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Един "Риби" майка му се чуди как да го ожени, та чак ми става жал за женицата. Опасява се, че ако й се случи нещо този хубостник няма кой да го пере и да му готви, защото той няма братя и сестри, баща му е починал.Той пък синковецът взел, че се регистрирал в сайт за запознанства и писал там, че търси хубава, интелигентна, с месечен доход 5-7 000 евро. Не знам как ще я намери тук, в България с неговата инженерна диплома и работа не по специалността и с малка заплата. Познатите му се подиграват.
5
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Здравейте аз съм зодия риби търся приатели от мизия съм пишете ми
4
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Здравейте аз съм зодия риби търся приатели
3
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вироса еироса
2
4
 
2
 
! Отговори
фен преди 4 години
до жителите на ГРАД ЛОМ съграждани жив ли е байБОЙЧО ПОЛИТИКАТА много помни и от политика разбира но го имаха за луд
1
6
 
4
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
аз съм скорпион самотен съм търся приятели приятелки